Политика

Скъпи гости,

Нашето желание е да получите най-доброто преживяване, както от Китен, така и от нашите услуги. За да постигнем това ние сме разработили следните политики и препоръки, с които учтиво ви молим да се съобразявате по време на престоя си при нас.

Пристигане и заминаване

Настаняването в стаите започва в 14:00 часа

Освобождаването на стаите е до 12:00 часа

По-ранно настаняване или по-късно освобождаване са възможни след съгласуване на място.

Ранно настаняване /при наличие на свободни и почистени стаи/ се доплаща 50% от цената на съответното помещение. 

Късно освобождаване /от 12:00 до 18:00ч/ се таксува в размер на 50% от цената на съответното помещение, само след потвърждение от рецепцията, в случай на освобождаване на стаята след 18:00ч се начислчва цена за цяла нощушка.

Шум

Молим Ви да пазете тишина в коридорите на хотела след 23:00ч от уважение към почивката на останалите гости.

Деца

Не е предвидено допълнително заплащане за деца под възрастта, посочена в нашата интернет страница, секция "Цени",  когато са настанени в една стая с двама възрастни и не ползват допълнително легло или детска кошара. Осигуряваме допълнително легло или кошара при поискване. Ще ви бъдем благодарни, ако ни уведомите предварително за такива искания, когато правите резервацията си или по-късно по телефона или чрез електронна поща.

Ресторант

Ресторанта на хотела предлага традиционни напитки, коктейли, кулинарни специалитети, които сме сигурни, че ще ви харесат.

Ресторанта  работи от 08:00 до 00:00 часа

Закуската се сервира от 08:00 до 10:00 часа

Моля спазвайте посочените часове, за да ни дадете възможност да ви предоставим най-доброто обслужване!

Начини на плащане

Приемаме плащания в брой или чрез банков превод

Резервации

За да потвърдим и запазим вашата резервация, вие ще трябва да платите депозит: чрез банков превод или на място в рецепцията. Моля потърсете ни за по-подробна информация ако се налага. Сумата на депозита е посочена в интернет страницата ни в раздел "Цени".

Анулиране

Всяко известие за анулиране на резервацията трябва да бъде писмено, изпратено по е-мейл или факс.

Ако анулирането е заявено по-малко от петнадесет (15) дни преди датата на пристигане или в случай на непристигане, ние ще задържим платения депозит. Ако анулирането е заявено повече от петнадесет (15) дни преди датата на пристигане ние ще върнем вашият депозит, като ще удържим банковите такси необходими за връщането му. 

Относно резервациите на две или повече стаи, анулирането трябва да бъде заявено повече от двадесет (20) дни преди датата на пристигане. В противен случай или в случай на неявяване, ние ще задържим платения депозит. Ако анулирането е заявено повече от двадесет (20) дни преди датата на пристигане ние ще върнем вашият депозит, като ще удържим банковите такси необходими за връщането му.

Скъсен престой

Ако трябва да скъсите престоя си и направите това след изтичане срока за анулиране (съответно 15 и 20 дни) или след пристигането си, вие ще трябва да платите 50% от цената на настаняване или от пакетната цена за разликата от престоя си, но не по-малко от една нощувка.

Местни такси

Цените ни включват местните такси

Допълнителни плащания и такси за услуги

Даването на бакшиш и допълнителни поощрителни суми на членовете на нашият екип е изцяло по усмотрение на нашите гости, като ние не предлагаме никакви задължителни допълнителни такси извън обявените цени за настаняване и хранене.

Паркинг и превозни средства

Хотела разполага с платен подземен гараж, както и със собствени паркоместа на улицата пред него и въпреки това местата за паркиране са недостатъчни за всички гости. Доколкото ни е възможно оказваме съдействие да се намери място за паркиране в близост до хотела. Ние не приемаме да носим отговорност за кражби или повреди по превозни средства, нанесени им по време на движение или когато са паркирани на територията на хотела. 

Домашни любимци

В семеен хотел "Енерджи" не приемаме домашни любимци. 

Допълнителни гости

Освен ако не е изрично указано, всички цени за настаняване и пакети се базират на настаняване на съответния брой души за стая. Моля посетете раздел "Цени" на нашата интернет страница или попитайте на рецепция за актуалните цени за допълнителни гости.

Политика за околната среда

Ние постоянно изискваме от себе си осигуряването на нормална околна среда  за нашите гости и служители посредством поощряването на осведомеността за проблемите на околната среда. Ние учим нашите служители да проявяват поведение, съобразено с опазването на околната среда, като периодично правим преглед на нашите практики, процедури и цели. 

Промени в политиката на хотела

Тези правила за политиката на хотела могат да бъдат предмет на промяна - последно изменение януари 2010 г.